Jennifer Nyberg

Annons

www.dreamfilm.se

Måste bara tipsa er om en grym hemsida där man kan kolla på film helt gratis utan att behöva ladda ner!
Dem har hur många filmer som helst och kvaliten är verkligen GRYM. Dessutom svensk text på alla filmer.

Men det bästa är att hemsidan funkar på mobilen också!!! Jag har kollat flera stycken via min iPhone redan och det funkar hur bra som helst 😀 Till exempel som idag när jag satt på tåget in till stan, tar väl ca 35 min, då slog jag bara på en film och vips så var jag framme. BÄSTA TIPSET!

20120906-173341.jpg

20120906-173354.jpg

20120906-173402.jpg

20120906-173408.jpg

Kommentarer

Kommentera

 1. i love dreamfilm

  Ett TIPS till dig:

  Om man ger sån här information PUBLIKT, är det en mycket STOR RISK att ANTIPIRATBYRÅN snappar upp en attraktiv sida som t.ex dreamfilm mycket snabbare, det kan leda (i detta fall) till AVSTÄNGD SIDA.

  Tips: Ge inte ut informationen publikt ha det privat till dina vänner. Låt dem signa upp på en lista där dom är intresserade av speciella tips från din blogg och sedan mailar du ut det till dem ist från en mail du knyter till din blogg.

  Onödigt att få vår fina Dreamfilm sida att gå ner, som de nu är. Typiskt att APB inte har något annat liv än att stänga ner sidor på det viset.

  ALLA gör likadant tack. Lägg inte ut saker som kommer försvinna snabbare än du tror igenom att publicera det till allmänheten. Att ha det mer ”hemligt” gör att det varar längre till och med kanske för evigt.

  Ha en bra dag, och fortsätt med din söta blogg.

  greets,
  Anonymous Anonym An0m.

Annons
stats